Thursday, April 28, 2016

Bagaimana membeli SMART TAG

Assalamualaikum dan selamat malam
Fuhh berhabuk blog akak. Hihi..
Cewah..akk tahu bukan ada sangat orang baca blog akk ni. Hihi. Akk bukan Fatin Liyana apatah lagi Hanis Zalikha. Haha. Baguslah kak, sedar pun diri..okey fine..jom straight to the pointtt..toink3 :p
Cemana nak beli Smart tag?
1. Pergi ke office lebuhraya yg anda lalu tu, macam saya, saya beli di lebuhraya E22 dekat tol Senai.Ai is johorean.
- Harga semasa akk beli adalah Rm 127.00 huu~
- waktu operasi dari 9 pg - 9 malam.
- hari tak pasti
- nak tahu lebih lanjut tanya saja pada org yg jaga tol tu
2. Masuk ofis - cakap je nak beli smart tag - dia akan siapkan smart tag kita - dan dia akan beri mcm borang pendftaran smart tag kita tu - dalam tu ada jugak cara guna
3. Masukkan touchNgo kita dan terus boleh guna. Huhu
4. Tamat.
................
Kenapa Smart Tag?
> of course mudah untuk cek baki. Huhu
> lebih jimat masa
> kurang risiko utk kad jatuh semasa nak touch kad pada mesin masa menggunakan lorong TnG saja
> dapat mengelakkan kesesakan
Sekian selamat ber Smart Tag ya kawan2. Emuahhh ^_^